Zoek op land, regio of reis

×

Actueel nieuws...

Actueel nieuws

Op deze pagina houden wij u op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen. Klik hieronder om de diverse nieuwsitems te openen/sluiten:

Indien u een reis heeft geboekt met Avis autohuur dan heeft u de mogelijkheid om online in te checken. Helaas is er op sommige momenten een storing in de afronding bij het inchecken. Avis is hierover geïnformeerd en is bezig met het oplossen hiervan. Het is ons helaas nog niet bekend hoe lang dit duurt.

Mocht het online inchecken voor u niet werken dan kunt u uiteraard zoals normaal op de locatie die aangegeven staat uw huurauto ophalen en het contract daar afronden.

Excuses voor het ongemak.

Update 03/05/2024, de problemen zijn inmiddels verholpen

Hamas heeft Israël aangevallen vanuit Gaza. Naast regelmatige raketaanvallen wordt in en rondom Gaza momenteel gevochten tussen Hamas en het Israëlische leger. Aan de grens met Libanon vinden beschietingen over en weer plaats. Er bestaat een verhoogd risico op terroristische aanslagen in heel Israël. Er is kans op verdere escalatie van het conflict. De kleurcode van het reisadvies voor Israël is oranje en rood. Reis alleen naar de oranje gebieden in Israël als het noodzakelijk is. De grensgebieden bij Gaza, Syrië, Libanon en Egypte zijn rood. Ga daar niet heen!

Door de onveilige situatie in Israël kunnen de grensovergang van Jordanië naar de Westelijke Jordaanoever bij King Hussein/Allenby Bridge en naar Israël bij Aqaba/Eilat in het zuiden en de Jordan River Crossing in het noorden van Jordanië van tijd tot tijd worden gesloten. Volg het lokale nieuws en volg de aanwijzingen op van de lokale autoriteiten.

De kleurcode van het reisadvies voor Jordanië is op dit moment geel en oranje. Reis alleen als het noodzakelijk is in de strook van 10 kilometer langs de grenzen. Het is niet veilig om naar oranje gebied met vakantie te gaan. Ga alleen als het noodzakelijk is. Bijvoorbeeld voor familiebezoek bij een overlijden, ernstige ziekte of ongeval. Of als u voor uw werk ergens bij moet zijn. Een toeristische reis is geen noodzakelijke reis. U kunt op dit moment wel reizen naar de rest van Jordanië maar let op: de veiligheidssituatie is anders dan in Nederland. Hier geldt een geel reisadvies; Bereid uw reis daarom goed voor. Kijk op Nederland Wereldwijd voor het meest actuele reisadvies

Uiteraard houden wij de ontwikkelingen in de regio nauwlettend in de gaten.

De zomer is achter ons en het grijze weer kondigt zijn terugkeer aan. Toch is dit het perfecte moment om alvast vooruit te kijken naar uw reizen voor de zomer van volgend jaar, en er zijn enkele ontwikkelingen die dit zomerseizoen extra speciaal maken.

Allereerst heeft Transavia onlangs de nieuwe dienstregeling voor de zomer van 2024 aangekondigd. Met hun uitgebreide netwerk van bestemmingen in Europa, kunt u nu al beginnen met het plannen van uw reis.

Vlieg vanaf 3 april 2024 direct naar Tirana.
Een van de hoogtepunten in de nieuwe dienstregeling van Transavia is de introductie van directe vluchten van Amsterdam naar Tirana, de hoofdstad van Albanië. Dit is een geweldige kans om dit prachtige Balkaland te verkennen. Albanië staat bekend om zijn adembenemende landschappen en bezienswaardigheden, en de gastvrije bevolking. Of u nu wilt ontspannen aan de Adriatische kust, de oude steden wilt verkennen of de ongerepte natuur wilt bewonderen in de Albanese Alpen, deze nieuwe route biedt u directe toegang tot dit verborgen juweeltje in Zuidoost-Europa.

Bekijk hier ons assortiment voor Albanië: Albanie Vakanties voor 2024!

Voor onze Belgische reizigers van Style in Travel heeft Transavia ook goed nieuws. Er zullen meer vluchten beschikbaar zijn vanaf Brussel, waardoor het nog gemakkelijker wordt om uw volgende vakantie te plannen.

Voor u twee suggesties van onze populairste reizen die nu al geboekt kunnen worden voor 2024:

Onze favoriet voor een vakantie in het voorjaar van 2024, Fly-Drive Spanje

Voor het voorjaar is een uitstekende aanbeveling de "Werelderfgoedroute II". Het betreft een schitterende 8-daagse rondreis langs de rijke historie van maar liefst vijf steden die op de Werelderfgoedlijst staan. U zult tijd tekortkomen en uw ogen uitkijken terwijl u achtereenvolgens Cuenca, Alcala de Henares, Segovia, Ávila en Salamanca verkent.

Onze favoriet voor een vakantie in de zomer van 2024, Fly-Drive Sardinië

We bevelen ten zeerste de "Klassiek Sardinië" reis aan voor de zomer van 2024. Verken gedurende 8, 12 of 15 dagen dit prachtige eiland in Italië. Sardinië wordt gekenmerkt door talloze prachtige stranden, schitterende baaien en een azuurblauwe zee. Het binnenland, met zijn nationale parken en historische dorpjes, is toegankelijk voor verkenning met een huurauto. Vergeet niet om ook even te pauzeren in een charmant vissersdorpje zoals Bosa, een wandeling te maken door de straten van Cagliari en te genieten van de heerlijke Sardijnse keuken.

Zuid Europa wordt jaarlijks getroffen door natuurbranden. Hierdoor zijn de landen hier ook erg bekend mee en zullen veel branden niet eens bekend worden, omdat dit tijdig wordt aangepakt. Soms zijn de branden groter of vinden ze plaats in drukkere locaties. Het is mogelijk dat u tijdens uw reis stukken ziet waar branden zijn geweest. Wij hebben vrijwel dagelijks contact met onze lokale partners en worden geïnformeerd zodra dit noodzakelijk is.

Wat mag u van ons verwachten?
Op het moment dat wij bericht ontvangen dat er een accommodatie in uw reis is getroffen, nemen wij contact op om aan te geven wat er mogelijk is. De reizen zijn per klant verschillend en wij kunnen helaas niet van te voren aangeven wat de oplossing voor uw reis is. Uiteraard proberen wij te allen tijde zoveel mogelijk rekening met u als reiziger te houden en uw reis te laten doorgaan.

Wat kunt u zelf doen?
Zorgt u er zelf voor dat u bereikbaar bent op het door u opgegeven telefoonnummer (ook tijdens uw reis). Volg daarnaast altijd het advies op van de lokale autoriteiten.

Wat mag u van ons verwachten?
Op het moment dat wij bericht van de luchtvaartmaatschappij ontvangen nemen wij met de getroffen klanten op om aan te geven wat er mogelijk is. De reizen zijn per klant verschillend en wij kunnen u helaas niet van te voren aangeven wat de oplossing voor uw reis is. Uiteraard proberen wij te allen tijde zoveel mogelijk rekening met u als reiziger te houden en uw reis te laten doorgaan en uiteraard u van uw bestemming ook weer terug te laten keren. Mocht er een annulering/wijziging voor uw vlucht zijn zullen wij u hierover informeren (of het reisbureau indien u via een reisbureau geboekt heeft).

Wat kunt u zelf doen?
Zorgt u er zelf voor dat u bereikbaar bent op het door u opgegeven telefoonnummer (ook tijdens uw reis).

Reizen is beleven, het maken van mooie herinneringen. Reizen heeft echter ook een negatieve impact op het klimaat en de lokale bevolking. Wij van Style in Travel, nemen graag de verantwoordelijkheid op ons om de negatieve gevolgen van het reizen zoveel mogelijk te beperken.

In 2023 hebben wij van Style in Travel 3.873 carbon credits ingekocht voor het project van de Climate Neutral Group. Namelijk het project VCS REDD + Forestry, een bosbehoud klimaatproject, waardoor wij de uitstoot van de organisatie over 2022 compenseren. Door deze compensatie hebben wij ervoor gezorgd dat er in één jaar tijd 296 mensen hebben kunnen profiteren van een opleiding, inkomen, gemeenschapsontwikkelingen of agro-verbeteringen, zoals duurzame paranoten, açaí-bessen en cassavebloemen. Een ander resultaat van het project is dat wij er ook voor hebben gezorgd dat 80 mensen een verbetering in waterkwaliteit of toegang tot drinkwater hebben gekregen. Door deze resultaten hebben wij ervoor gezorgd dat er 193.680 bomen langer worden behouden.

Kijk op www.styleintravel.nl/duurzaamheid voor meer informatie.

©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips