Zoek op land, regio of reis

×

Schotland...

Fàilte gu Alba

Welkom in Schotland! Bezoek het land van de kilt en de doedelzak en ontdek de natuur en cultuur die Schotland te bieden heeft. Breng een bezoek aan de eeuwenoude kastelen, ga op zoek naar het monster van Loch Ness en sta oog in oog met een Schotse hooglander. Bezoek de bruisende stad Edinburgh, dwaal door de straten van de Royal Mile, bewonder de officiële verblijfsplaats van de koninklijke familie in Schotland en vergeet vooral niet het beroemde Edinburgh kasteel te bezoeken.

De magie van de Schotse Hooglanden

Geniet van de adembenemende uitzichten, de majestueuze bergen en mysterieuze lochs. Bezoek de mooiste en meest romantische kastelen. Ga op zoek naar het monster van Loch Ness, bekijk de dolfijnen aan de Moray Coast, wandel in de schaduw van de hoogste berg van Schotland - Ben Nevis - en ontdek de geweldige eilanden.

Heerlijke steden

De Schotse hoofdstad Edinburgh is een kleurrijke wereldstad. Breng een bezoek aan het middelpunt en de blikvanger van de stad, Edinburgh Castle. Struin door het oude centrum met zijn middeleeuwse huizen en smalle steegjes. Bezoek de Royal Mile en zie hoe het verleden en heden elkaar ontmoeten.
Schotlands grootste stad, Glasgow, is een levendige en bruisende plaats. Glasgow stroomt over van stijl en cultuur en biedt een mix van internationaal geprezen musea en galerieën, verbluffende architectuur, een bruisend nachtleven, fantastische winkels en voortreffelijk eten en drinken. Een rondleiding door de stad brengt u van George Square in het stadscentrum langs de indrukwekkende kathedraal van Glasgow naar West End, waar u de historische universiteitsgebouwen van Glasgow kunt bewonderen.

Loch Ness, Schotse Hooglanders & whisky...

Colinda Klijn, Product Manager & Reisspecialist

Kies voor een fly-drive, een roadtrip of een city trip naar Schotland en maak kennis met een ruige kustlijn, kastelen, meren, eilanden en prachtige steden. Schotland biedt een rijke geschiedenis en een overweldigende natuur. Wandelaars en fietsers kunnen hun hart ophalen in de Schotse Hooglanden. De kastelen vertellen u over oude legendes en in de steden kunt u dwalen door de eeuwenoude straten. Verwonder u over de schoonheid van dit bijzondere land waar men graag een kilt draagt, haggis eet en een glas whisky drinkt.

Het reisaanbod...

Houd CTRL of CMD ⌘ ingedrukt om de kaart te kunnen besturen.
©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips