Zoek op land, regio of reis

×

Winterzon...

Gaat u voor een kort of lang verblijf?

Ga er even lekker tussenuit en geniet van november t/m maart van heerlijke temperaturen rondom de Middellandse Zee. Wilt u een paar dagen weg? Bekijk dan bijvoorbeeld onze standplaatsreizen of fly-drive routes in Portugal, Spanje, Italië of op het eiland Cyprus. Op Sicilië bieden we een speciaal kookarrangement in een sfeervolle agriturismo.

Langer de koudere temperaturen thuis ontvluchten? Kies dan voor ons uitgebreide aanbod 'overwinterreizen' aan de Algarve in Portugal.

Autorondreizen & fly-drives

Ook in de winter lenen een aantal bestemmingen zich uitstekend voor een roadtrip. Bekijk bijvoorbeeld onze fly-drive routes in Portugal, waarbij u in schitterende Pousadas verblijft en in de winterperiode wel voor een heel speciale prijs!

In het zuiden van Spanje hebben we een aantal mooie routes met verblijf in Paradores in de regio Andalusië. Cyprus leent zich ook heel goed voor een verblijf in de winter. Geniet in alle rust van prachtige bestemmingen en bezienswaardigheden.

Overwinteren aan de Algarve

Overwinteren in Portugal is een hele goede keuze. Op slechts drie uur vliegen vindt u de aangename winterzon. De appartementen aan de Algarve lenen zich uitstekend voor een overwintervakantie! Style in Travel heeft een groot aanbod aan winterzonvakanties voor de Portugese zuidkust. Kies voor een verblijf in de populaire plaatsen Lagos, Portimao, Carvoeiro, Monte Gordo of Albufeira. Of kies voor een rustig en zeer voordelig verblijf in sfeervolle plaatsen als Vilamoura of aan de rand van Albufeira.

Het reisaanbod...

©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips