Zoek op land, regio of reis

×

Specials...

De leukste specials

Boekt u een special bij Style in Travel, dan profiteert u van leuke extra’s voor een gunstige prijs. Het hele jaar door bieden wij arrangementen met interessante kortingen en andere acties. In Nederland, België of naar één van onze Europese of verre bestemmingen.

Geniet van korte vakanties in Nederland of België met inbegrepen extra's, zoals culinair genieten tijdens een 3-gangendiner, een wellnessbreak of een uniek fietsarrangement. Of kies voor één van onze aanbiedingen voor een fly-drive vakantie in bijvoorbeeld Portugal of Italië. Bij Style in Travel vindt u altijd mooie arrangementen voor een gunstige prijs.


Specials dicht bij huis

Style in Travel heeft haar aanbod uitgebreid met verschillende korte vakanties dicht bij huis. Genieten van een korte vakantie in Nederland of België. Beleef een stukje Toscane in het heuvelachtige Limburg, maak een wandel- of fietstocht over de Veluwe, waai even uit aan de Zeeuwse kust of ontdek de elf steden van Friesland. Verken België op een Vespa, geniet in de Ardennen of ontdek Nationaal Park Hoge Kempen en geniet midden in de natuur van een goed gevulde picknickmand. Specials dicht bij huis, inclusief extra’s.

Fly-drive specials

Wil jij graag goedkoop op vakantie, maar tegelijkertijd ook genieten van luxe, comfort en bovenal een fantastische reiservaring opdoen? Met een groot aanbod aan reizen naar de mooiste bestemmingen vindt u bij Style in Travel altijd wel uw droomvakantie! Regelmatig bieden wij u speciale aanbiedingen voor uw fly-drive naar één van onze bestemmingen. Op zoek naar een goedgeprijsde vakantie zonder in te leveren op comfort en luxe? Houd dan deze pagina in de gaten!

Heeft u er altijd al van gedroomd om in een kasteel of paleis te slapen? Style in Travel biedt u de beste prijzen voor de pousada's in Portugal. Regelmatig hebben wij ook speciale aanbiedingen voor deze unieke accommodaties. Of boek een fly-drive door het prachtige Italië, vlieg naar het betoverende Amman of reis naar één van onze andere bestemmingen.

Het reisaanbod...

©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips