Zoek op land, regio of reis

×

Discaimer & Copyright...

Algemeen

Het onderstaande is van toepassing op de webpagina. Door de webpagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Persoonlijke gegevens

Persoonlijke gegevens worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld. Style in Travel Holding B.V. houdt zich in alle gevallen aan de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt. De persoonsgegevensverwerking is door de Style in Travel Holding B.V. aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens onder nummer 1619088.

Privacy verklaring

U kunt deze website bezoeken zonder ons mee te delen wie u bent of enige informatie over uzelf te verschaffen. Er zijn echter situaties waarbij wij informatie van u nodig hebben om bijvoorbeeld met u te corresponderen, een reservering te plaatsen dan wel een inschrijving te verwezenlijken. Wij streven ernaar u dat te allen tijde te laten weten voordat wij persoonlijke informatie via internet verzamelen. Deze website houdt door middel van een teller het aantal bezoekers bij, de websites waar zij van afkomstig zijn en via welke provider men toegang heeft tot het internet. Tevens registreren wij de pagina's die bezocht worden, de bestemmingen die opvraagt worden en vanaf welke pagina de website weer verlaten wordt. Dit wordt alleen gedaan om de belangstelling voor bepaalde onderdelen van onze website te meten en ons aanbod beter te kunnen afstemmen op wensen van de bezoekers. Voor onze volledige privacy policy kunt u kijken op www.styleintravel.nl/privacy-policy. Mocht u vragen hebben over onze privacy verklaring dan kunt u contactopnemen met onze directie via het contactformulier o.v.v. privacy verklaring

Verzamelde (persoons)gegevens worden niet aan derden verkocht of ter beschikking gesteld. Dit behoudens speciale omstandigheden, bijvoorbeeld indien wettelijk vereist. Tevens kunt u op ieder gewenst moment verzoeken uw gegevens uit onze bestanden te laten verwijderen.

Style in Travel Holding B.V. gaat vertrouwelijk om met je gegevens en verstrekt deze niet aan derden. De websites van Style in Travel Holding B.V. maken gebruik van cookies voor het bijhouden van bezoek gegevens. Meer informatie hierover vindt u op www.styleintravel.nl/cookie-policy.

Uitsluiting van aansprakelijkheid

Alle informatie op deze webpagina is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij spannen ons in om de informatie op deze webpagina zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. Style in Travel Holding B.V. aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

Beschikbaarheid

De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannen ons in om deze webpagina zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten

Het auteursrecht op deze website berust bij Style in Travel Holding B.V. of bij derden welke met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan Style in Travel Holding B.V. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming door Style in Travel Holding B.V.

©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips