Zoek op land, regio of reis

×

Australie...

Australië

Een continent op zich, de landschappen van Australië variëren van tropische regenwouden tot de rode woestijnen van de Outback via wijngaarden, surfstranden en kosmopolitische steden. Voeg hierbij een bevolking die 'no worries' als levensmotto hanteert en u zult begrijpen waarom Australié een van onze favoriete reisbestemming is. Dankzij een efficiënt netwerk van interne vluchten kunt u veel van deze plaatsen binnen dezelfde reis beleven.

GreatPacificTravel - de Australië-specialist van Style in Travel

De reisspecialisten van ons reislabel GreatPacificTravel helpen u graag met een reis op maat naar Australië. Vraag hen om een reisvoorstel op maat of maak een afspraak met één van de Australië-specialisten!

Ga direct naar het reisaanbod van GreatPacificTravel

Van de Outback tot het Great Barrier Reef

Birgitte Bosma, Product Manager & Reisspecialist

Ik heb de afgelopen jaren verschillende delen van Australië bezocht en ik blijf er terugkomen. Niet alleen de unieke natuur en het uitgestrekte landschap vind ik er geweldig. Ook de leuke steden - Sydney is mijn favoriet - en de Australiërs die 'no-worries' tot hun levensmotto hebben gemaakt, maken Australië voor mij de ultieme vakantiebesteming. Ik vind het heerlijk om dagen door de Outback te rijden, waar je soms urenlang niemand tegenkomt, om vervolgens de vakantie af te sluiten aan het strand in Queensland.

Het reisaanbod...

Houd CTRL of CMD ⌘ ingedrukt om de kaart te kunnen besturen.
©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips