Zoek op land, regio of reis

×

Canada...

Canada

Canada, het op één na grootste land ter wereld, wordt gedomineerd door bossen, uitgestrekte vlakten en hoge bergketens, waar wilde beren en andere unieke dieren in overvloed voorkomen. In het oosten en westen vindt u een spectaculaire kustlijn, het leefgebied van vele soorten walvissen. Naast deze natuurlijke pracht biedt Canada een rijk First Nations-erfgoed, heerlijke accommodaties in de wildernis en leuke, moderne steden.

Een reis per huurauto of camper is de ideale manier om Canada te verkennen. Onze Canada-specialisten van DreamTravels komen regelmatig in Canada. Zij tonen u graag de hoogtepunten van het land, maar laten u ook kennismaken met de minder bekende plekjes en gebieden. Samen met u stellen wij graag een reis naar Canada samen die volledig aansluit bij uw wensen.

In Canada vindt u ontelbare meren, torenhoge bergen en een kwart van alle bomen op aarde, een paradijs voor natuurliefhebbers! Tijdens een vakantie in Canada kunt u kajakken op het schitterende blauwe water van Lake Louise of in Algonquin Provincial Park, grizzlyberen kijken die vrij rondlopen in de wildernis van British Columbia, elanden aanschouwen in de wildernis van Québec, genieten van de warmwaterbronnen van Banff National Park of van een diner met verse kreeft in Nova Scotia. Als u niet door deze wildernis reist, kunt u uw dagen doorbrengen in het hippe Vancouver, het historische Québec of de prachtige architectuur van Franstalig Montreal.

West-Canada

De provincies Alberta en British Columbia in West-Canada zijn niet voor niets de populairste vakantiebestemmingen in Canada. De hoge pieken en helderblauwe meren van de Rocky Mountains, de wijnen van de Okanagan Valley, het mondaine Vancouver en de dierenwereld rondom Vancouver Island, maken dit gebied tot de ultieme vakantiebestemming.

Oost-Canada

In Oost-Canada vindt u een heerlijke mix van leuke steden en een prachtige natuur. Steden als Québec City, Montréal, Ottawa en Toronto laten zich uitstekend combineren met een verblijf in de wildernisgebieden van het binnenland. Hier kunt u kanovaren, wandelen, op zoek gaan naar beren en 's winters zelf skiën.

Atlantisch Canada

De provincies van Atlantisch Canada zijn zeer verschillend, maar hebben allen hun eigen charme, spectaculaire, soms ruige, landschappen en een fascinerende geschiedenis. Van landelijke gebieden met slaperige dorpjes tot een fotogenieke kustlijn vol witte vuurtorens.

Uw reis op maat naar Canada

Boek uw reis naar Canada bij Style in Travel en verblijf in authentieke accommodaties, wandel door de Rockies met lokale gidsen, maak een culinaire tour op de openbare markt van Granville Island in Vancouver en spot orka's voor de kust van Victoria. Rijd over de kronkelende Cabot Trail langs vuurtorens in Atlantisch Canada of wandel over de keienstraatjes in Québec. Onze Canada-specialisten kennen Canada als geen ander en adviseren u graag over uw voorgenomen vakantie in Canada. Onze Canada-specialisten kunnen u ook helpen om buiten de gebaande paden te komen en minder bekende gebieden te verkennen, zoals de betoverende, ongerepte provincie Yukon, waar u in de zomer de middernachtzon kunt aanschouwen en in het voor- en naseizoen het noorderlicht.

Wij begrijpen dat u bij het boeken van een verre reis niet over één nacht ijs gaat. De mogelijkheden zijn immers eindeloos. Wij helpen u graag bij het maken van een keuze en gaan graag met u in gesprek om die reis samen te stellen die precies aan uw wensen voldoet. Dit kan telefonisch, tijdens een videogesprek, bij ons op kantoor of bij u thuis. Maak een afspraak met onze Canada-specialisten.

Nog meer Canada-reizen bij GreatLakes-Travel

Sinds enige tijd is ook Canadaspecialist GreatLakes-Travel onderdeel van Style in Travel. Op de website van GreatLakes-Travel vindt u een nog uitgebreider aanbod van reizen naar deze prachtige bestemming. Ook de Canada-specialisten van GreatLakes-Travel helpen u graag met een reis op maat!

Bekijk het reisaanbod van GreatLakes-Travel

Ontdek het echte Canada

Birgitte Bosma, Product Manager & Reisspecialist

Canada is al jarenlang mijn favoriete reisbestemming. Ik heb dan ook al veel van deze bestemming gezien en raak er niet uitgekeken. Het is een land waar je heerlijk zelf kunt rondrijden en steeds weer andere dingen kunt ervaren. Van de stilte van de Canadese wildernis tot de gezellige drukte in de moderne steden. Elke keer blijf ik me weer verbazen over de enorme diversiteit en vooral ook de indrukwekkende natuur van Canada. Ik laat u ook graag kennismaken met het echte Canada!

Het reisaanbod...

Houd CTRL of CMD ⌘ ingedrukt om de kaart te kunnen besturen.
©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips