Zoek op land, regio of reis

×

Engeland...

Ontdek de variatie in Engeland

Engeland, het land van de dubbeldekker bussen, rode telefooncellen en de thee, vormt samen met Wales, Schotland en Noord-Ierland het Verenigd Koninkrijk. Bezoek historische bezienswaardigheden, musea en theaters. Geniet van het afwisselende Engelse landschap, met onder andere de prachtige Engelse tuinen in de omgeving van Sussex en Kent. Bewonder de steile kusten van Cornwall en Devon, bezoek de ruige berggebieden van Wales of het Lake District. Proef eens een lokaal biertje in één van de vele pubs, trakteer uzelf op heerlijke scones met clotted cream en geniet van traditionele fish 'n' chips.

De hoofdstad Londen

De hoofdstad Londen biedt veel iconische bouwwerken. Stap in het Londen Eye reuzenrad en geniet van het prachtige uitzicht over de stad. Steek de rivier de Theems over via de London Bridge en maak uw bezoek aan Londen compleet door een kijkje te nemen bij de Tower of Londen, Buckingham Palace of St. Paul’s Cathedral.

Het ruige noorden van Engeland

In het noorden van Engeland treft u Northumberland, gelegen op de grens tussen Engeland en Schotland, omgeven door prachtige natuur en kastelen. De Yorkshire Dales en de Moors zijn ruig en schitterend en uitermate geschikt om heerlijk te wandelen of fietsen. In het noordwesten vindt u de steden Liverpool en Manchester. In het Lake District vindt u prachtige landschappen, spectaculaire vergezichten, mooie valleien en vele meren.

Het hart van Engeland

De Midlands is een bijzondere regio. The Cotswolds is één van de mooiste gebieden van Engeland en staat bekend om zijn glooiende heuvels en eeuwenoude dorpen en steden. Een groot deel van Oost-Engeland is groen en vlak. Het is het Engeland zoals u het zich voorstelt; een zacht glooiend landschap, oude steden, statige landhuizen en pittoreske dorpen.

Het hart van Engeland

De Midlands is een bijzondere regio. The Cotswolds is één van de mooiste gebieden van Engeland en staat bekend om zijn glooiende heuvels en eeuwenoude dorpen en steden. Een groot deel van Oost-Engeland is groen en vlak. Het is het Engeland zoals u het zich voorstelt; een zacht glooiend landschap, oude steden, statige landhuizen en pittoreske dorpen.

Het zuiden van Engeland

Het binnenland is ruig, vol met ongerept natuurschoon en sfeervolle oude dorpjes en steden. Cornwall ligt op het uiteinde van Engelands zuidwestelijke schiereiland en heeft meer dan 300 stranden. In Devon treft u Dartmoor en Exmoor Nationaal Park, waar u volop kunt genieten van de prachtige natuur. De kust van Zuid-Engeland bestaat uit brede baaien, krijtrotsen en uitgestrekte zandstranden.

Bijzonder Wales

Wales heeft zijn eigen Keltische taal, cultuur en gebruiken. U vindt hier de nationale parken Snowdonia, Brecon Beacons en Pembrokeshire Coast. Verder vindt u in Wales UNESCO Werelderfgoed plaatsen en maar liefst 400 kastelen.

Elegant Engeland

Colinda Klijn, Product Manager & Reisspecialist

Bij Engeland denkt u direct aan de rode dubbeldekker bussen en de Big Ben. Engeland is echter zoveel meer dan dat. Rijd over de smalle wegen op het platteland. Geniet van de eindeloze velden en maak een stop bij de meest pittoreske dorpjes met hun huizen met rieten daken. Ontdek historische steden, verken de meren van het Lake District, raak onder de indruk van Stonehenge en maak lange wandelingen in de Yorkshire Dales. Rijd langs de ruige kustlijn en maak kennis met de tuinen van Kent. Geniet van een typische afternoon tea met sandwiches, scones met clotted cream en jam en ander hartige en zoete heerlijkheden. Uiteraard mag een bezoek aan een pub niet ontbreken.

Het reisaanbod...

Houd CTRL of CMD ⌘ ingedrukt om de kaart te kunnen besturen.
©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips