Zoek op land, regio of reis

×

Maatwerk aanvraag...

U wilt op vakantie? Wat een geweldig idee!

Style in Travel heeft een ruim aanbod aan bestemmingen variërend van lekker dicht bij huis tot ver weg, individueel of in groepsverband. Bij Style in Travel vindt u het allemaal. Ontdek onze bestemmingen tijdens een autorondreis of een fly-drive.

Het team van Style in Travel heeft uitgebreide reiservaring en kennis van de bestemmingen. Wij helpen u daarom graag bij het plannen en samenstellen van uw speciale reis. U vindt op onze website een keur aan mogelijkheden. Naar wens kunt u een reeds samengestelde reis kiezen, deze aanpassen of zelf een complete reis samenstellen. Wij gaan graag met u in gesprek om de reis samen te stellen die precies past bij uw wensen. U bent niet gebonden aan vaste routes of arrangementen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Uiteraard kunt u wel profiteren van de prijsafspraken die wij voor u hebben gemaakt met onze leveranciers, zoals luchtvaartmaatschappijen, autoverhuurders en accommodaties.

Uw reis op maat samenstellen?

Vertel ons uw reiswensen en wij stellen een reisvoorstel op maat voor u samen! U ontvangt van ons, geheel vrijblijvend, binnen 2 - 3 werkdagen een compleet voorstel op basis van uw wensen. Wij verzoeken u vriendelijk om uw reiswensen zo specifiek mogelijk te omschrijven. Vermeldt u s.v.p. ook de leeftijden van de reizigers in uw aanvraag, zodat wij eventuele leeftijdskortingen direct kunnen toepassen.

Maatwerkformulier Style in Travel | BE

©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips