Zoek op land, regio of reis

×

Baltische Staten...

De Baltische Staten

De Baltische Staten hebben een rijke geschiedenis en zijn zeer de moeite waard om te bezoeken. De oude steden Tallinn, Riga en Vilnius hebben een uniek karakter met gebouwen in verschillende stijlen (middeleeuws, art nouveau en barok). Het landschap, de natuur en de steden zijn verrassend en veelzijdig.

Estland, Letland en Litouwen zijn sterk met elkaar verbonden door hun gezamenlijke geschiedenis. De landen behoorden tot de Sovjet-Unie waarvan u met name in Letland en Litouwen nog veel terugziet. Na de val van de Sovjet-Unie in 1991 werden de staten alle drie onafhankelijk. Sinds 2004 zijn de landen trots lid van de Europese Unie. Toch zijn er ook genoeg verschillen te ontdekken, zoals de taal, de cultuur, het landschap, het unieke karakter van de steden en de traditionele gerechten op de menukaart.

De wegen zijn goed geschikt voor een fly-drive en wij selecteerden bijzondere accommodatie voor u. Kortom, alle ingrediënten voor een bijzondere en onvergetelijke reis zijn aanwezig!

Bijzonder Estland, Letland & Litouwen...

Colinda Klijn, Reisspecialist & Product Manager

De Baltische Staten Estland, Letland en Litouwen zijn nog relatief onbekend bij de Nederlanders en Belgen, terwijl deze landen veel te bieden hebben. U vindt hier een rijke cultuur, schitterende natuur en een gastvrije bevolking. Waan u in de middeleeuwen wanneer u door de oude stad van Tallinn loopt. Vergaap u aan de gebeeldhouwde pracht van de art nouveau-gebouwen in Riga. Verwonder u over de barokke grootsheid van Vilnius. De goede wegen en de relatief korte reisafstanden tussen de stad en de natuur maken deze bestemmingen uitermate geschikt voor een fly-drive.
De Baltische Staten verwelkomen u!

Het reisaanbod...

©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips