Zoek op land, regio of reis

×

Calamiteitenfonds...

Calamiteitenfonds

Style Individuals B.V. (KvK nr. 34109283) en Style Groups & Incentives B.V. (KvK nr. 66423325 ) zijn aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen.De garantie van het Calamiteitenfonds houdt in dat u als reiziger die deelneemt aan een reis waarop de garantie van toepassing is:
- (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren;
- de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren.

Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.

U kunt de voorwaarden vinden op www.calamiteitenfonds.nl/garantieregeling. De heffing voor het Calamiteitenfonds is € 2,50 per boeking. Het Calamiteitenfonds is niet van toepassing voor reizigers die niet in Nederland wonen en/of zelf hun vlucht hebben geboekt.

Voor meer informatie over het Calamiteitenfonds zie www.calamiteitenfonds.nl

Verantwoord toerisme

Better Holidays
Bij het samenstellen van onze reizen houden we rekening met mensen, milieu, natuur en cultuur, zodat de vakantie niet alleen voor u bijzonder is, maar ook komende generaties kunnen genieten van aantrekkelijke bestemmingen.

Of het nu gaat om vakanties waarbij u geniet van ongerepte natuur, de lokale cultuur beleeft, nieuwe mensen ontmoet of een heerlijk lokaal gerecht proeft; samen werken we aan vakanties die zorgen voor betere plekken en mooiere ervaringen. En daarmee leveren we een belangrijke bijdrage aan de duurzame ontwikkelingen op de bestemming. Voor u als reiziger, maar ook voor de mensen die op de vakantiebestemming wonen.

Bestrijding seksuele uitbuiting van kinderen

Wij steunen actief de ANVR en Defence for Children - ECPAT in de bestrijding van kinderuitbuiting in vakantielanden. Wij nodigen u uit met ons alert te zijn en vermoedens van kindermisbruik te melden op www.meldkindersekstoerisme.nl

©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips