Zoek op land, regio of reis

×

Cazebonne...

Cazebonne | Reizen voor wijn- en fijnproevers

Cazebonne is een begrip in de reiswereld en staat bekend om wijn- en culinaire reizen. Dat klinkt misschien wat ingewikkeld, maar het betekent niets anders dan een vakantie die rekening houdt met lekker eten en drinken. We attenderen u graag op unieke kleinschalige locaties, fijne eetadressen en bijzondere proeverijen die u zelf niet zo makkelijk kunt vinden. Noem het kleine verrassingen of grote ontdekkingen, het zijn in elk geval de ingrediënten die deze reizen zo heerlijk maken.


Door dit specialisme en aangezien we ook reizen op maat samenstellen komen veel reizigers jaarlijks en soms wel meerdere keren per jaar bij ons terug. Want wat is er nu heerlijker dan wijnen in de kelders ter plaatse te ontdekken en te proeven en culinair te genieten met een vleugje Cazebonne?

Een reis van Cazebonne wordt speciaal voor u bereid.

Martha Keizer | Reisspecialist & oprichtster Cazebonne

Wij schotelen u heerlijke bestemmingen voor, maken gebruik van de lekkerste ingrediënten en serveren herinneringen waarvan u blijft proeven.

Wijn- en culinaire reizen. Reizen met nèt dat ingrediëntje extra: een smaakvol diner in een bijzonder restaurant, een bezoek aan een wijnhuis waar u niet alleen alles hoort over de wijnen maar ze natuurlijk ook proeft, een foodie-wandeling met een lokale gids, op pad met een truffeljager en zijn hond. Noem maar op. Lekker eten en drinken staat centraal bij deze reizen.

Of u nu op zoek bent naar een weekendje weg met z’n tweeën, een wijnvakantie met uw vrienden of collega’s of een paar dagen koken met uw kookclub: uw route loopt via Cazebonne. Een mailtje of telefoontje is genoeg.

Het reisaanbod...

©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips