Zoek op land, regio of reis

×

Style in Travel Groups & Incentives...

Style in Travel Groepsreizen

Style in Travel heeft een speciale afdeling voor ‘Groepsreizen en Incentives’. Groepsreizen op maat samengesteld voor grote en kleine gezelschappen. De afgelopen jaren mochten wij speciale maatwerk reizen organiseren voor uiteenlopende groepen. Van Brussel tot aan Sint Petersburg en van Canada tot aan Portugal. Style in Travel staat tot uw beschikking om uw reis compleet te verzorgen. Uiteraard vult u uw reis geheel naar eigen wens in. Indien gewenst komen wij bij u langs voor een vrijblijvend gesprek of advies.

Unieke groepsreizen onder leiding van ervaren reisleiding

Onze groepsreizen op inschrijving

Naast maatwerk reizen heeft Style in Travel Groepsreizen een bijzonder en divers groepsreizen aanbod op basis van inschrijving: culinaire reizen en culturele reizen, maar ook cursussen en lezingen binnen Nederland. Op maat samengestelde programma’s, waarbij inhoud en bijzondere ontmoetingen centraal staan. Deze reizen worden begeleid door ervaren reisleiding. Door hun specialisatie als kunstkenner, historicus, vinoloog of chef-kok geven zij de reis net dat stukje meerwaarde. Lezingen, ontmoetingen met de lokale bevolking en ervaren gidsen op de bestemming; een mooi compleet pakket welke u kunt terugvinden in ons reisaanbod.

Reizen in groepsverband, maar met alle vrijheid voor een individuele invulling

Onze Individuele thematische groepsreizen

Naast de culturele- en culinaire groepsreizen biedt Style in Travel Groepsreizen ook individuele thematische groepsarrangementen aan. Reizen in groepsverband, maar met alle vrijheid voor een individuele invulling. U reist per eigen vervoer naar de locatie waar u kennis maakt met de ervaren reisleiding of een kunsthistoricus. Gedurende de reis staan er thematische lezingen, workshops en excursies op het programma, maar tijdens deze reizen is er ook voldoende vrije tijd voor een individueel plan. Rijdt u liever niet zelf? Uiteraard kunnen wij een vlucht en huurauto voor u regelen.

Monique Meijer

Groups & Incentives Manager

Geen dag is hetzelfde op de werkvloer van mijn afdeling, de afdeling groepsreizen en incentives! Elke dag word ik weer verrast door de variatie van projecten; groepsreizen op maat voor kleine en grote gezelschappen. In het verleden heb ik reizen mogen organiseren voor bedrijven, koren, sportverenigingen, rotary's, yoga scholen, vogelaars, wandel- en fietsverenigingen, agrarische bedrijven, de horeca, vriendenclubs en families.

Op verzoek van de klant stel ik een reis samen, die geheel naar wens kan worden ingevuld. Daarnaast geef ik de groepen een extra stukje aandacht door een afspraak aan huis of op locatie, het geven van een presentatie betreffende de reis en het begeleiden van de reis, zowel bij vertrek op de luchthaven als in het buitenland. En, niet onbelangrijk, naast groepsreizen naar Portugal, Spanje en Italië, organiseert de afdeling groepsreizen van Style in Travel tevens reizen naar alle bestemmingen wereldwijd!

Met ruim 25 jaar ervaring in het organiseren van groepsreizen, heb ik veel mooie bestemmingen mogen bezoeken. Mijn favoriete bestemming in Zuid Europa is de provincie Cadiz in Spanje, met haar ongerepte natuur en kilometerslange zandstranden. Steden als Wenen, Rome en Sevilla vind ik prachtig, cruisen op de Middellandse Zee vond ik een fantastische ervaring, en wat verder van huis, heeft mijn reis naar Hawaii een geweldige indruk achter gelaten.

Heeft u vragen over een groepsreis of een incentive? Ik help u graag!

Het reisaanbod...

©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips