Zoek op land, regio of reis

×

Tuindiner in Toscane in samenwerking met Remco en Ylenia Borsato...

Individuele thematische groepsreis | 4 dagen | Italië | 26-29 april 2023 en 30 april - 03 mei 2023

Het Tuindiner georganiseerd door Remco en Ylenia Borsato is al vele jaren een begrip; eten in een paradijselijke Toscaanse tuin in Heiloo samen met vrienden, familie of een geliefde. In april 2023 kunt u culinair genieten van het Tuindiner in Toscane! U verblijft in Villa la Palagina, een wonderschone accommodatie in Toscane waar in april 2023 te midden van de wijngaard en tussen de Chianti heuvels het Tuindiner zal worden verzorgd door Remco en Ylenia!

Het arrangement op 26 april 2023 is reeds volgeboekt. Extra datum: 30 april - 03 mei 2023

Accommodaties
Kamers
Sfeerbeeld reis

Reisinformatie...

Reisinfo

Individuele thematische groepsreis | 4 dagen | Italië | 26-29 april 2023 en 30 april - 03 mei 2023

Na het succes van de Tuindiners in Nederland gaan Remco en Ylenia in april 2023 koken in Toscane! Geniet van een 4-gangen diner op een prachtige locatie in Toscane, omringd door de Toscaanse heuvels. Geniet van het diner te midden van de wijngaard, de Italiaanse muziek en laat u betoveren door de schoonheid van Villa la Palagina.
Om kennis te maken met de locale producten nemen Remco en Ylenia u mee naar Florence, maar u heeft tevens de tijd om zelf de omgeving te verkennen en te genieten van de locale wijn en olijfolie.

Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor dit culinaire arrangement.

Gedurende deze reis wordt u begeleid door Remco en Ylenia Borsato. Remco en Ylenia groeiden beide op in de buurt van het Gardameer in Italië. Italië en Italiaans koken zit dus in de genen van deze twee gepassioneerde koks. In Noord-Holland zijn zij de organisatoren van ‘Het Tuindiner’, de Italiaanse zomeravonden, welke dit jaar voor de twaalde keer worden georganiseerd. Met groot succes overigens; de diners zijn ieder jaar volgeboekt!

Route in het kort

Dag 1: Aankomst in Villa la Palagina
Dag 2: Tuindiner
Dag 3: Bezoek aan Florence
Dag 4: Einde reis

Deze reis is tevens te reserveren inclusief de vlucht. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Inclusief

- Drie overnachtingen in 4* Hotel Villa la Palagina
- Drie keer een uitgebreid ontbijt
- Begeleiding van Remco en Ylenia Borsato
- Het Tuindiner op 27 april 2023
- Het diner op 28 april 2023
- Dagexcursie naar Florence
- 24 uur nood-assistentie

Exclusief

- Uw vervoer naar Italië
- Persoonlijke uitgaven en verzekeringen
- De lunches gedurende de reis
- De drankjes gedurende de diners
- De toeslag voor het verblijf op een eenpersoonskamer
- Transfer van Villa la Palagina naar het station van Figline v.v.
- Treinkaartje van Figline-Florence-Filgline
- City taks in de hotels, ter plaatse te betalen
- Calamiteitenfonds, t.w. Eur 2,50 per reservering
- Stichting Garantiefonds Reisgelden, Eur 5,- per persoon
- Administratiekosten Eur 35,- per reservering

Maatwerk

Uiteraard kunt u naar wens de reis uitbreiden. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Dag 1: Aankomst in Villa la Palagina

Aankomst in Villa la Palagina waar u een warm welkom door Remco en Ylenia Borsato wacht. De rustieke 16e-eeuwse Villa la Palagina is omgeven door kilometers platteland, net buiten de stad Figline Valdarno in Chianti, een van de meest pittoreske regio's van Toscane. Deze Italiaanse villa bevindt zich tussen de wijngaarden en glooiende heuvels van het Toscaanse platteland.
Geniet van uw verblijf op deze prachtige locatie. Villa la Palagina heeft prachtige privé tuinen, twee zwembaden, een uitstekend restaurant met smakelijke Italiaanse gerechten en een brede selectie aan wijnen.

Dag 2: Wijn, olie en het Tuindiner

Ontbijt in uw hotel.
U heeft de dag ter vrije besteding. Voor de liefhebbers kan er vanmorgen een optioneel bezoek aan de wijngaard van Villa la Palagina of in de omgeving worden georganiseerd. Remco en Ylenia zullen u informeren over de mogelijkheden.

Vanavond wordt het Tuindiner geserveerd in de wijngaard. Geniet van een vers bereid 4-gangendiner, te midden van de Toscaanse heuvels onder het genot van een goed glas locale wijn en muziek. Buon appetito!

Dag 3: Op foodtour in bijzonder Florence

Ontbijt in uw hotel.
Vandaag nemen Remco en Ylenia u mee naar Florence. Per trein reist u van het station van Figline naar deze bijzondere stad. Remco en Ylenia nemen u mee naar de Mercato Centrale en laten u kennis maken met verse locale producten. De Mercato Centrale dateert al uit 1874. Veel inwoners van Florence komen naar de markt om de dagelijkse boodschappen te halen. Verse vis, groenten, kaas, fruit, truffel en natuurlijk pasta.....de markt biedt een groot aantal verse producten.

Florence is tevens de bakermat van de Renaissance. De vele musea, kerken en gebouwen huisvesten de werken van de grootste artistieke Meesters uit de geschiedenis. Veel Italiaanse grootheden hebben in deze stad gewoond en hun artistieke sporen achtergelaten, zoals Donatello, Leonardo da Vinci, Michelangelo en Galileo Galilei. De familie die de grootste stempel op de stad heeft gedrukt is de bankiersfamilie 'Medici'. Zij brachten de stad veel welvaart en hadden grote belangstelling voor kunst en cultuur. Het belangrijkste product uit de Renaissance is de grote domkerk, maar u zult zich verbazen over de hoeveelheid aan architectuur en beeldende kunst uit de Renaissance. Een andere belangrijke bezienswaardigheid is de Ponte Vecchio, welke over de Arno rivier is gebouwd. De Medici lieten een corridor op de brug bouwen, zodat zij ongestoord naar de andere kant van de rivier konden lopen.

Terug in Figline is het diner vanavond voor u geregeld. Mocht buurman Sting (de beroemde zanger) vanavond thuis zijn dan dineert u in zijn pizzeria! (onder voorbehoud)

Dag 4: Einde arrangement

Ontbijt in uw hotel.
Na het ontbijt verlaat u de kamer en eindigt uw culinaire reis in Toscane! Wilt u de reis verlengen? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Overnachtingen | 4-daagse individuele thematische groepsreis

• 3 nachten Villa la Palagina, Figline
Hoofdgebouw of Casa Frutetti

Eigen vervoer

Deze reis is gebaseerd op eigen vervoer. Indien gewenst kan er een vlucht en een huurauto voor u worden gereserveerd. Meer informatie over de autohuur en voorwaarden kunt u terugvinden op www.styleintravel.nl/autohuur.

Let op: de hoofdboeker wordt gezien als de hoofdbestuurder van de huurauto. Deze dient in het bezit te zijn van een geldige creditcard met pincode op eigen naam. De bestuurder dient minimaal 1 jaar het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Er kunnen toeslagen gelden voor bestuurders onder de 25 jaar.

Wij adviseren u graag bij reservering.

Individuele thematische groepsreis

Reizen in groepsverband met voldoende tijd voor individuele plannen!

Deze reis is gebaseerd op het individuele thematische groepsarrangementen concept: U reist per eigen vervoer naar de locatie, waar u kennis maakt met de ervaren reisleiding. Gedurende de reis staan er thematische lezingen en/of workshops en excursies op het programma. Daarnaast is er tijdens deze reizen voldoende vrije tijd voor een individueel plan. U reist in groepsverband, maar u heeft alle vrijheid voor een individuele invulling.

Rijdt u liever niet zelf? Wij regelen een vlucht en een auto voor u!

Programma

Het programma is onder voorbehoud van tussentijdse aanpassingen.

Deelnemers

De reis is gebaseerd op een minimaal aantal van 20 deelnemers. De uiterste termijn van annuleren door Style in Travel bij onvoldoende deelnemers is vier weken voor vertrek.

Overnachtingshotel

Deze reis is gebaseerd op eigen vervoer. Bent u op zoek naar een fijn overnachtingshotel op weg naar Italië? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Voorwaarden

Op deze reis zijn de ANVR voorwaarden en aanvullende touroperator voorwaarden van toepassing: zie www.styleintravel.nl/algemene-voorwaarden.

Wij zijn aangesloten bij ANVR, SGR, SGRZ en het Calamiteitenfonds.

Groepsreizen hebben afwijkende voorwaarden m.b.t. de aanbetaling en mogelijke annuleringen. Wij kunnen u hierover informeren bij reservering. Bij het reserveren van deze reis geeft u aan akkoord te gaan met de ANVR voorwaarden en de afwijkende betalingen voor groepsreizen.

Vermelde reissommen per vertrekdatum per persoon worden zoveel mogelijk up to date gehouden volgens de laatste prijswijzigingen van luchtvaartmaatschappijen. Het kan helaas soms voorkomen dat vluchttarieven plotseling enorm stijgen na de laatst gedane prijsupdate. Hier heeft de touroperator geen invloed op. In dit geval kan Style in Travel na boeking een voorstel doen voor een andere vertrekdatum en/of vertrekluchthaven. Aanvaarding van dit voorstel zal altijd in overleg met de klant zijn.

Onze reizen zijn op aanvraag. Op aanvraag betekent dat niet alle onderdelen van de door u uitgekozen reis direct beschikbaar zijn. Indien u een reis op aanvraag boekt, proberen wij dit onderdeel alsnog voor u te reserveren. Als alle onderdelen beschikbaar zijn, maken wij de reis definitief. Dit houdt in dat u deze niet meer kosteloos kunt annuleren. Indien niet alle onderdelen gereserveerd kunnen worden, zullen we u een andere mogelijkheid aan proberen te bieden. In het geval hier kosten bij komen, laten wij u dit natuurlijk weten. Indien u niet akkoord gaat met het alternatief, wordt de boeking kosteloos voor u geannuleerd en komt de aanvraag te vervallen.

Praktische info

Omdat wij u alle vrijheid bieden, is het voor ons vrijwel onmogelijk een routebeschrijving van plaats tot plaats te verstrekken. Er is ongelooflijk veel te zien, en voor ieder is er wat wils. Ons advies is dan ook: koop voor vertrek een goede wegenkaart of neem uw navigatiesysteem mee en schaf een uitgebreide reisgids aan om zo de mooiste plekjes te ontdekken.

Reisleiding

Remco & Ylenia Borsato

Gedurende deze reis wordt u begeleid door Remco en Ylenia Borsato. Remco en Ylenia groeiden beide op in de buurt van het Gardameer in Italië. Italië en Italiaans koken zit dus in de genen van deze twee gepassioneerde koks. In Noord-Holland zijn zij de organisatoren van ‘Het Tuindiner’, de Italiaanse zomeravonden, welke dit jaar voor de tiende keer worden georganiseerd. Met groot succes overigens; de diners zijn ieder jaar volgeboekt!

Villa la Palagina

Het rustieke 16e-eeuwse Villa la Palagina is omgeven door kilometers platteland, net buiten de stad Figline Valdarno in Chianti, een van de meest pittoreske regio's van Toscane. Een echte Italiaanse villa, omringd door de wijngaarden en glooiende heuvels van het Toscaanse platteland. Een historische villa, die jarenlang als klooster heeft gediend voor de nonnen en vervolgens een vakantiehuis is geweest voor nobele Toscaanse families.

Zo ligt de stad Florence op ongeveer 40km, bezoek hier niet alleen het historische centrum met de Duomo, maar ook de nog vrij onontdekte wijk Oltrarno (aan de overkant van de Arno) met vele alteliers en werkplaatsen van ambachtslieden.

Villa la Palagina heeft prachtige privétuinen, twee zwembaden, een uitstekend restaurant met smakelijke Italiaanse gerechten en een brede selectie aan wijnen.

De klassieke kamers zijn ingericht in Toscaanse stijl en uitgerust met een tweepersoonsbed en voorzien van airconditioning, wifi, minibar, tv en kluisje.

Maatwerkaanvraag (reis) via Style in Travel | BE

©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips