Zoek op land, regio of reis

×

Landelijk en ver van de massa...

Weg van het massatoerisme

Bij Style in Travel zijn wij altijd op zoek naar de mooiste landelijk gelegen accommodaties, weg van het massatoerisme. Alleen op deze manier komt u helemaal tot rust en ontdekt u ook de minder toeristische plekken van uw vakantiebestemming. Ontdek de andere kant van Italië in onze Agriturismos en Rural accommodaties, bezoek de onontdekte pareltjes van Portugal vanuit de Herancas, Quintas en Solares of dompel uzelf onder in het verborgen landschap van Spanje in onze Cortijos en Fincas!

Kies voor een echte rust vakantie

Met een landelijk gelegen accommodatie kiest u voor een vakantie weg van het massatoerisme. Deze accommodaties passen in de omgeving en liggen verder van grotere stadskernen dan de commerciële vakantieaccommodaties. Hierdoor heeft u geen last van drukte en kunt u genieten van een heerlijke rust vakantie.

Midden in de natuur

Ver van de massa verblijven? Dan bent u vaak ook nog eens verzekerd van ongerepte natuur en prachtige vergezichten. De landelijk gelegen accommodaties vallen volledig weg tegen de idyllische achtergronden. Wilt u direct vanuit uw kamer een mooie wandeling door de natuur maken? Geen probleem! Onze accommodaties bevinden zich midden in de natuur en verzekeren u van een echte landelijke vakantie.

Boek uw landelijke vakantie bij Style in Travel

Bent u op zoek naar een rustige, landelijke vakantie ver van het massatoerisme? Bij Style in Travel vindt u een ruim aanbod aan reizen met landelijk gelegen accommodaties op de mooiste bestemmingen. Ook de mooiste plekken van Italië, Spanje of Portugal ontdekken? Boek uw vakantie dan snel online!

Bewust op reis

Bij Style in Travel zijn wij altijd bezig met duurzaamheid. Daarom zijn wij ons ook extra bewust van de impact van reizen op het milieu. Onze inkopers zijn altijd op zoek naar accommodaties en regio’s met een beleid dat is gericht op duurzaamheid. Aandacht voor de natuur, klimaat en het in stand houden van lokale culturen en tradities!

Uiteraard begrijpen wij dat toerisme een negatieve invloed heeft op het klimaat. Daarom compenseren wij voor al onze reizigers de CO2-Footprint die zij met onze reizen maken. Bewust reizen betekent dat wij niet alleen de CO2-uitstoot compenseren, maar ook de zogenaamde equivalenten onder de verzamelnaam NOx zoals roet, stikstofuitstoot en de condens strepen die vliegtuigen in de lucht maken. Op deze manier doen wij ons best om de impact van onze reizen zoveel mogelijk te beperken en meer bewustzijn bij reizigers en reisprofessionals te creëren.

Het reisaanbod...

©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips