Zoek op land, regio of reis

×

Unieke Vestingstadjes Charming & Boutique...

Charming & Boutique Special - Midden Portugal

Fly-drive | 8, 10, 12 of 15 dagen | Portugal

U wilt toch ook verblijven in kleinschalige, charming en boutique hotels? Style in Travel heeft een groot aantal kamers gereserveerd bij de Unlock hotels, een groep van gelijkgestemde accommodaties waar juist deze drie items centraal staan. De hotels ademen allen hun eigen sfeer uit. Onze inkoper kent de eigenaar, heeft gelet op het service niveau en heeft geselecteerd op gastvrijheid en kwaliteit. U verblijft in charming / boutique hotels en maakt tijdens deze fly-drive kennis met het paleisstadje Sintra, het ommuurde stadje Obidos, het vestingstadje Evora en sluit af in Lissabon. Nu alleen bij Style in Travel voor een hele speciale reissom!

Vanaf 805,- p.p. Boek nu!
Met vertrek op 13/11/2024
O.B.V. 2 personen
Accommodaties
Kamers
Sfeerbeeld reis

Reisinformatie...

Reisinfo

Fly-drive | 8, 10, 12 of 15 dagen | Portugal

U begint met een ontdekkingstocht in het mysterieuze Sintra. De volgende bestemming van de reis is Obidos, een geheel ommuurd middeleeuwse stadje. U vervolgt de reis naar Evora, een uniek wit museumstadje dat door UNESCO werd uitgeroepen tot werelderfgoed. U sluit de reis af in de hoofdstad, Lissabon.

Route in het kort

Dag 1: Luchthaven Lissabon - Sintra, Rose Garden, 30 km
Dag 2: Sintra - Obidos, Senhoras Rainhas, 95 km
Dag 3: Obidos, Senhoras Rainhas
Dag 4: Obidos - Evora, The Noble House, 200 km
Dag 5: Evora, The Noble House
Dag 6: Evora, The Noble House
Dag 7: Evora - Lissabon, Hotel Da Estrela, 135 km
Dag 8: Lissabon - Luchthaven Lissabon, 12 km

De route kan afhankelijk zijn van de gekozen reisduur en/of luchthaven van vertrek (indien van toepassing). Lees meer onder 'programma'.
De beschreven route is onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Inclusief

- Retourvlucht
- Handbagage
- Overnachtingen in de genoemde accommodaties
- Ontbijt
- AVIS huurauto
- 24 uur nood-assistentie
- Handige app voor Android en iOS
- Administratiekosten t.w.v. EUR 35,- per boeking
- Calamiteitenfonds ad EUR 2,50 per boeking
- Bijdrage SGR ad EUR 5,- per persoon
- Toeristenbelasting & parkeerkosten (ter plaatse te voldoen)

Exclusief

- Ruimbagage aan boord
- Persoonlijke uitgaven voor drankjes e.d.
- Lunches en diners (tenzij anders vermeld)
- Brandstof
- Reis/bagage/ongevallen- en/of annuleringsverzekering

Maatwerk

Uiteraard kunt u naar wens de reis uitbreiden. Het is mogelijk om langer op iedere plaats te verblijven of deze route te combineren met onze andere routes. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Dag 1: Sprookjesachtig Sintra

Als u aankomst in Sintra is het net alsof u een sprookje binnenloopt. Hier wandelt u tussen de kastelen, paleizen, mooiste tuinen en parken. Een van de meeste fotogenieke plekken is Quinta da Regaleira en zijn bijbehorende tuinen waarbij u de romantiek voelt opbloeit. Avonturiers mogen het labyrint van grotten en tunnels niet overslaan. Vlak voor Capela da Santíssima Trindade kunt u de fel rode Tempelierskruis van Mozaïek vinden. Via de kapel kunt u de trap nemen naar de crypte. Een mysterieus begin van uw reis. Aan de voet van het gebergte Serra de Sintra vindt het dorpje Colares boven op een heuvel met een prachtig uitzicht.

Route: Luchthaven Lissabon - Sintra, 30 km

Dag 2 - 3: Het ommuurde stadje Obidos

De volgende bestemming van de reis is Obidos, een geheel ommuurd middeleeuwse stadje dat in 1282 door Koning Dinis werd geschonken aan zijn 8-jarige bruid Isabel van Aragon. Als u eenmaal binnen de verdedigingsmuren bent, waant u zich bijna in een sprookjeswereld: de bevolking hier woont in wit met blauw omrande huizen en de smalle keienstraten lopen als een doolhof door de stad. Wandel ook naar het plein Praça de Santa Maria en bekijk de renaissancekerk Igreja de Santa Maria. Of geniet simpelweg van het uitzicht vanaf de hooggelegen stad.

Op een uurtje rijden ligt het beroemde bedevaartsoord Fatima, ook wel het "Lourdes van Portugal" genoemd. Het is één van de grootste bedevaartsoorden van de wereld.

Route: Sintra - Obidos, 95 km

Dag 4 - 6: De onbekende Alentejo

De Alentejo regio in Portugal is de minst bekende regio van het land, maar is zeker een bezoek waard! De regio wordt begrenst door de rivier de Taag in het noorden en door de Algarve in het zuiden. In de Alentejo maakt u kennis met de natuur, rust, een glooiend landschap en een rijkdom aan uniek erfgoed. Tussen de korenvelden en wijngaarden vindt u middeleeuwse vestingstadjes met in de architectuur nog Moorse invloeden. De Alentejo staat bekend om de vele lokale gerechten, de traditionele hapjes en de wijnproeverijen.

De ommuurde stad Évora is door UNESCO gekwalificeerd als werelderfgoed. Dwalend door Évora ziet u de vele historische invloeden; van romeins tot neoklassiek, gotisch, renaissance en barok. Binnen de muren vindt u talloze witte huizen, historische gebouwen en gezellige pleinen. Slenter door de kronkelige straatjes en geniet van een fijne maaltijd in een van de vele restaurants. In Évora vindt u de Romeinse Tempel en de Igreja de São Francisco met de eigenaardige Capela dos Ossos (bottenkapel).

Route: Obidos - Evora, 200 km

Dag 7: Ontdek Lissabon

Het Jerónimos Monastery gelegen in Belém is een van de mooiste gebouwen van Lissabon. Het klooster is gemaakt van klaksteen en versierd met Oosterse en Moorse decoraties. Miradouro de Santa Luzia is een van de vele kijkpunten die de stad rijk is. Tijdens de zonsondergang heeft u een prachtig uitzicht. Op het plein staan bomen vol roze en paarse bloemen. Aan zee vindt u de verdedigingstoren Belém. Een indrukwekkend gebouw waar u een kijkje binnen kunt nemen.

Route: Evora - Lissabon, 135 km

Dag 8: Einde reis

De laatste dag rijdt u naar de luchthaven van Lissabon. Helaas is het tijd om Portugal te verlaten, u levert de auto terug in op de luchthaven. Tijdens de vlucht terug naar huis kunt nagenieten van al het moois dat Portugal u gebracht heeft!

Route: Lissabon - Luchthaven Lissabon, 12 km

Overnachtingen 8-daagse reis

1 nacht Sintra, Unlock Rose Garden
2 nachten Obidos, Unlock Senhoras Rainhas
2 nachten Evora, Unlock The Noble House
2 nachten Lissabon, Unlock Hotel da Estrela

Overnachtingen 10-daagse reis

2 nachten Sintra, Unlock Rose Garden
3 nachten Obidos, Unlock Senhoras Rainhas
2 nachten Evora, Unlock The Noble House
2 nachten Lissabon, Unlock Hotel da Estrela

Overnachtingen 12-daagse reis

3 nachten Sintra, Unlock Rose Garden
3 nachten Obidos, Unlock Senhoras Rainhas
2 nachten Evora, Unlock The Noble House
3 nachten Lissabon, Unlock Hotel da Estrela

Overnachtingen 15-daagse reis

4 nachten Sintra, Unlock Rose Garden
4 nachten Obidos, Unlock Senhoras Rainhas
3 nachten Evora, Unlock The Noble House
3 nachten Lissabon, Unlock Hotel da Estrela

Vluchtinformatie

Indien mogelijk heeft u bij boeking de keuze uit vertrek vanaf Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Brussel Zaventem, Brussel Charleroi en Düsseldorf Weeze. Deze reis is gebaseerd op de meest voordelige beschikbare vluchten. Gedurende het boekingsproces op de website kunt u direct het vluchtschema kiezen. Gecommuniceerde vluchttijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen van de luchtvaartmaatschappij en kunnen anders zijn dan hierboven gecommuniceerd.

Handbagage is inbegrepen. Per luchtvaartmaatschappij zijn de afmetingen en het aantal kg verschillend. Bij Transavia is standaard 10kg handbagage inbegrepen. Bij Ryanair kunt u 1 stuk handbagage meenemen met een afmeting van 40x20x25cm. Binnen 24 uur na boeking is het mogelijk een grotere trolley aan te vragen via de touroperator. Na 24 uur / boekingsbevestiging kunt u zelf nog bagage en extra's boeken via de luchtvaartmaatschappij. Hiervoor kunnen andere tarieven gelden.

Ruimbagage is niet standaard inbegrepen. Binnen 24 uur na boeking kunt u aangeven of u ruimbagage wenst bij te boeken. Na 24 uur / boekingsbevestiging kunt u zelf nog ruimbagage en extra's boeken via de luchtvaartmaatschappij. Hiervoor kunnen andere tarieven gelden.

Autohuur

Meer informatie over de autohuur en voorwaarden kunt u terugvinden op www.styleintravel.nl/autohuur.

Bij deze reis is een huurauto van AVIS inbegrepen tenzij anders vermeld. De huurauto is inclusief onbeperkt aantal kilometers, WA verzekering, CDW-verzekering, diefstalverzekering, one way fees, kentekenregistratietoeslag. Er is een eigen risico in geval van schade en/of diefstal. In sommige gevallen is de all-inclusive verzekering / SuperCover reeds inclusief. Dit is terug te vinden bij details van de reis.

Tijdens het boekingsproces ziet u meer informatie over de categorie auto en het aantal inbegrepen huurdagen. Afkoop van het eigen risico of een upgrade van de huurauto kunt u gedurende het boekingsproces bijboeken of na boeking nog reserveren.

Let op: de hoofdboeker wordt gezien als de hoofdbestuurder van de huurauto. Deze dient in het bezit te zijn van een geldige creditcard op eigen naam met pincode. De bestuurder dient minimaal 1 jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Er kunnen toeslagen gelden voor bestuurders onder de 25 jaar.

Vanafprijzen

De vanafprijzen zijn, indien een vlucht opgenomen is in de reis, afhankelijk van de gekozen vertrekdatum, luchthaven en onder voorbehoud van wijzigingen van het vluchttarief gedurende het boekingsproces.

Voorwaarden

Op deze reis zijn de ANVR voorwaarden en Aanvullende touroperator voorwaarden van toepassing: zie www.styleintravel.nl/algemene-voorwaarden.

Wij zijn aangesloten bij ANVR, SGR, SGRZ en het Calamiteitenfonds.

Vermelde reissommen per vertrekdatum per persoon worden zoveel mogelijk up to date gehouden volgens de laatste prijswijzigingen van luchtvaartmaatschappijen. Het kan helaas soms voorkomen dat vluchttarieven plotseling enorm stijgen na de laatst gedane prijsupdate. Hier heeft de touroperator geen invloed op. In dit geval kan Style in Travel na boeking een voorstel doen voor een andere vertrekdatum en/of vertrekluchthaven. Aanvaarding van dit voorstel zal altijd in overleg met de klant zijn.

Onze reizen zijn op aanvraag. Op aanvraag betekent dat niet alle onderdelen van de door u uitgekozen reis direct beschikbaar zijn. Indien u een reis op aanvraag boekt, proberen wij dit onderdeel alsnog voor u te reserveren. Als alle onderdelen beschikbaar zijn, maken wij de reis definitief. Dit houdt in dat u deze niet meer kosteloos kunt annuleren. Indien niet alle onderdelen gereserveerd kunnen worden, zullen we u een andere mogelijkheid aan proberen te bieden. In het geval hier kosten bij komen, laten wij u dit natuurlijk weten. Indien u niet akkoord gaat met het alternatief, wordt de boeking kosteloos voor u geannuleerd en komt de aanvraag te vervallen.

Praktische info

Omdat wij u alle vrijheid bieden, is het voor ons vrijwel onmogelijk een routebeschrijving van plaats tot plaats te verstrekken. Er is ongelooflijk veel te zien, en voor ieder is er wat wils. Ons advies is dan ook: koop voor vertrek een goede wegenkaart of neem uw navigatiesysteem mee en schaf een uitgebreide reisgids aan om zo de mooiste plekjes te ontdekken.

Voor vertrek ontvangt u informatie over onze handige mobiele applicatie. Deze is geschikt voor Android en iOS en geeft u toegang tot informatie over uw reis. Onder andere uw reisprogramma, adressen van de accommodaties en tips en tricks behorend bij uw route heeft u zo altijd direct bij de hand.

Unlock Rosegarden House

Met meer dan een eeuw geschiedenis lijkt Rosegarden House op een sprookje. Omgeven door de unieke sfeer van het charmante dorpje Sintra, zal dit huis zorgen voor momenten die u nooit zult vergeten. De combinatie van het oude en het traditionele met het moderne heeft de comfortabele binnenruimtes voorzien van verfijning en elegantie. Het Rosegarden House zit vol unieke details, zoals de iconische bibliotheek, het verwarmde zwembad of het sierlijke terras met typisch Portugese bestrating. Een bijzondere belevenis om te ontspannen en te genieten.

Elke kamer heeft unieke kenmerken, waarbij kleuren en patronen van elk van de kamers werden gekozen om een gastvrije sfeer te creëren. In het hotel kunt u gebruik maken van de gratis wifi. Het ontbijt bestaat uit een uitgebreid continentaal ontbijt en traditionele Portugese lekkernijen. U kunt dineren bij één van de lokale restaurants in Sintra. Bij de check-in wordt u met veel aandacht geadviseerd over de bezienswaardigheden.

Aan te bevelen bezienswaardigheden:
- Het Paleis van Sintra
- Het Moors kasteel

Er is openbare parkgelegenheid naast het hotel.

Unlock Senhoras Rainhas

Het boetiekhotel Casa das Senhoras Rainhas is gelegen binnen de muren van Óbidos in het hart van het centrum. Als u eenmaal binnen de verdedigingsmuren bent, waant u zich bijna in een sprookjeswereld. De gezellige straatjes zijn gevuld met winkels en restaurants. De stranden van Peniche bereikt u in ca. 20 minuten rijden.

Heel het jaar door vinden er verschillende festiviteiten plaats, zoals het chocoladefestival, de middeleeuwse markt en de kerstmarkt. Na een dag vol nieuwe indrukken kunt u in bar nagenieten met een drankje. De kamers zijn voorzien van een televisie en u kunt gebruiken maken van de gratis wifi in het hotel. In het hotel is er een lift aanwezig.

Aan te bevelen bezienswaardigheden:
- Porta da Vila
- Museu Municipal de Óbidos

Obidos bestaat uit kleine straatjes en verschillende plaatsen waar u openbaar kunt parkeren.

Unlock The Noble House

The Noble House dateert uit de 15e eeuw en is een echt voorbeeld van een adellijke landhuis in de Alentejo. Het was oorspronkelijk het landhuis van de graven van Lousã, later diende het als school en sinds de jaren 1920 is het een hotel, het oudste hotel van de stad. Gelegen in het historische hart van Évora en op ongeveer 2 minuten lopen van het kathedraal en de Romeinse tempel. Het hotel is een fantastisch uitgangspunt om Évora en de Alentejo te ontdekken.

Het hotel heeft een prettige stijlvolle uitstraling met gezellige hoekjes om uzelf even terug te trekken. In het bar gedeelte kunt u genieten van een glas wijn uit de regio. In de ochtend kunt u gebruik maken van het uitgebreide ontbijt waar streekproducten worden geserveerd. De kamers zijn o.a. voorzien van televisie, airconditioning en gratis wifi. Vraag bij het hotel naar advies voor leuke restaurants, Évora staat bekend om zijn overheerlijke gerechten.

Aan te raden bezienswaardigheden:
- De bottenkapel Capela dos Ossos
- het plein Praça do Giraldo

U kunt het onderstaande adres aanhouden voor het parkeren achter het hotel: Rua Do Conde da Serra da Tourega

Unlock hotel Da Estrela

Lissabon en al zijn wonderen zijn slechts twee stappen verwijderd van Hotel da Estrela. Het hotel bevindt zich in de traditionele Portugese wijk, Campo de Ourique. Hier vindt u Portugese winkels, het iconische park en de bijzondere tuinen van de Estrela-basiliek. Op minder dan 10 minuten afstand vindt u ook de wijken Chiado, Príncipe Real, Avenida da Liberdade, Santos & Baixa, Bairro Alto en Docas. Het gebouw is gehuisvest in het historische Condes de Paraty-paleis en alle interieurs zijn ingericht door Miguel Câncio Martins en zijn ontworpen om de geest van een klassieke school in oude stijl op te roepen en een unieke belevenis van de hotelervaring te bieden.

De kamers van het hotel zijn modern en comfortabel ingericht en bieden o.a. wifi, televisie en airconditioning. Alle kamers zijn met de lift te bereiken. In het restaurant kunt u terecht voor het ontbijt en lunch.

Parkeren kunt u onder het hotel tegen een toeslag.

Maatwerkaanvraag (reis) via Style in Travel | BE

©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips