Zoek op land, regio of reis

×

Schotland: waar smaak, ambacht en erfgoed samenkomen in de vorm van whisky...

Accommodaties
Kamers
Sfeerbeeld reis

Reisinformatie...

Reisinfo

Scotch Whisky Investments | 3 dagen | Schotland, Speyside

In opdracht van Scotch Whisky Investments verzorgt Style in Travel Groups & Incentives uw reis naar Schotland. U heeft een uitnodiging gekregen om deel te nemen aan deze reis. Alle informatie vindt u op deze pagina. Ook kunt u via deze pagina de reis definitief boeken.

Wij nemen u graag mee naar het hart van de whiskyindustrie: de Speyside regio. Tijdens deze geheel verzorgde reis maakt u kennis met alle facetten van de whisky-industrie. Van productie tot consumptie.

Op reis naar Schotland met Scotch Whisky Investments

Members van de Scotch Whisky Investors Club mogen éénmaal kosteloos mee op deze reis. Voor alle andere investeerders of gasten van de Investors Club members zijn de kosten € 1.450,00 per persoon (o.b.v. 2-persoonskamer).

Inclusief

- Vlucht Amsterdam-Aberdeen/Inverness-Amsterdam, inclusief handbagage
- Twee overnachtingen in Kellas Estate, inclusief ontbijt, lunch en diners
- Excursies en entreegelden
- Stichting Garantiefonds reisgelden (€5,- per persoon)
- Calamiteitenfonds (€2,50 per boeking)
- 24 uur nood-assistentie

Exclusief

- Persoonlijke uitgaven
- Verzekeringen
- Fooien

Het voorlopige programma

Wij willen u graag nader kennis laten maken met de magie van Schotland en natuurlijk met de whisky. Het programma omvat een aantal bezoeken aan distilleerderijen maar biedt tevens de mogelijkheid om te vliegvissen of kleiduivenschieten. De voornaamste onderdelen binnen het 3-daagse programma:

Speyside Cooperage

Het hout van de vaten is een van de belangrijkste onderdelen voor het whisky proces. De whisky zal immers in de vaten tot volwassenheid komen. De 'Coopers' maken en bewaken deze vaten volgens traditionele methoden. Tijdens de tour bij Speyside Cooperage leren we hoe dit in zijn werk gaat.

Coleburn - Bounded warehouse

In de gesloten en ontmantelde distillery Coleburn liggen de vaten van Scotch Whisky Investments opgeslagen. Samen met de operations manager nemen we een kijkje bij het warehouse waar men u uitleg geeft over het bewaken en controleren van de vaten. Ook het zogenaamde 're-racken' wordt toegelicht. Maar bovenal is dit de uitgelezen kans om uw “eigen” vaten op te sporen en te bekijken.

Tour & Tasting distilleerderijen

Uiteraard kan een bezoek aan distilleerderijen niet ontbreken. Favoriet zijn de Benromach en Glenfiddich distillery. In de kleine Benromach distillery is alles handwerk, terwijl bij de grootse distillery Glenfiddich alles volledig is geautomatiseerd.

Exclusieve tasting Gordon & MacPhail

In 2020 vierde Gordon & MacPhail haar 125-jarige jubileum. Dit familiebedrijf heeft zich door de jaren heen volledig gespecialiseerd in het rijpingsproces dat in de vaten plaatsvindt. Deelnemers aan onze Schotlandreizen krijgen de exclusieve kans om bij hen een tasting te ervaren met hele bijzondere en veelal oude whisky’s.

Uw accommodatie gedurende de reis

2 nachten Morrayshire, Kellas Estate

Vluchten

Deze reis wordt aangeboden inclusief vluchten vanuit Amsterdam naar Aberdeen en vanuit Inverness naar Amsterdam, uitgevoerd door de luchtvaartmaatschappij KLM, inclusief:
- 1 stuk handbagage, max. 55 x 35 x 25 cm (21,5 x 13,5 x 10 inch)
- 1 accessoire, bijvoorbeeld een handtas of een laptop, max. 40 x 30 x 15 cm (16 x 12 x 6 inch)
- Totaal gewicht max. 12 kg

Uw vluchtschema staat als volgt gepland (onder voorbehoud van aanpassingen)
13 april 2023 Amsterdam - Aberdeen 11:40 - 12:10
15 april 2023 Inverness - Amsterdam 17:35 - 20:10

Uw reis naar Schotland

Uw reis naar Schotland wordt uitgevoerd door Style in Travel Groups & Incentives in opdracht van Scotch Whisky Investments. Style in Travel Groups & Incentives is aangesloten bij de ANVR, de SGR en Calamiteitenfonds.

Uw aanmelding voor de reis

U kunt zich via deze website aanmelden voor de Schotlandreis. Style in Travel Groups & Incentives stuurt u aansluitend een bevestiging.

Deelnemers

De reis is gebaseerd op een minimaal aantal van 15 deelnemers. De uiterste termijn van annuleren door Style in Travel Groups & Incentives bij onvoldoende deelnemers is vier weken voor vertrek. Hierover zal Scotch Whisky Investments u tijdig informeren.

Zekerheid

U boekt uw reis bij Style in Travel Groups & Incentives dus uw reis is gewaarborgd.
Op deze reis zijn de ANVR voorwaarden en de aanvullende touroperator voorwaarden van toepassing: zie www.styleintravel.nl/algemene-voorwaarden.

Reisdocumenten

Als reiziger bent u zelf verantwoordelijk betreffende het in het bezit zijn van de benodigde documenten, zoals een geldig paspoort, bewijzen van inentingen en vaccinaties.
Wanneer u de reis niet (geheel) kunt maken wegens het ontbreken van enig (geldig) document dan zijn mogelijke extra kosten voor uw eigen rekening. Wij als reisorganisatie kunnen geen verantwoordelijkheid dragen indien het ontbreken van de gevraagde documenten/vaccinaties een negatieve invloed hebben op uw reis.

Reisleiding

Nathalie Verkleij en Sanne Arts

Gedurende deze reis wordt u begeleid door Nathalie Verkleij en/of Sanne Arts van Scotch Whisky Investments. De Speyside regio is bekend terrein voor hen, want deze reizen worden al sinds 2016 door hen begeleid. Ongeveer vijf tot tien keer per jaar reizen zij met een gezelschap af naar het hart van de whiskyindustrie. “We willen het verhaal achter de belegging laten zien. In drie dagen laten we zien hoe whisky gemaakt wordt en wat het tot een interessant beleggingsobject maakt”. Daarnaast zal één van onze ambassadeurs Nathalie en Sanne vergezellen tijdens deze reizen.

Kellas Estate

Midden in het Schotse landschap, op een landgoed van ruim 2500 hectare, ligt het prachtige Kellas Estate. Centraal gelegen in de Speyside regio is Kellas Estate dé perfecte uitvalsbasis in het hart van de whiskyindustrie. Het landgoed wordt gerund door een Nederlandse familie en biedt de mogelijkheid om kleiduif te schieten, te vliegvissen of om simpelweg een wandeling te maken door een typisch Schots landschap.

Maatwerkaanvraag (reis) via Style in Travel | BE

©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips