Zoek op land, regio of reis

×

Villa's...

Verblijf

Wij, Style in Travel bieden sinds kort verblijven aan in luxueuze villa’s. Ontspan, geniet en ervaar de prachtige bestemming vanuit uw verblijf. De accommodaties zijn van alle gemakken voorzien en beschikken over o.a. een privé zwembad met uitzichten over de vele olijfbomen en wijngaarden. U heeft de mogelijkheid om uw reis zelf in te vullen. Zo bieden wij 8-daagse en 15-daagse verblijven aan.

Villa's in prachtig Toscane

Op dit moment bieden wij villa’s aan in prachtig Toscane. Toscane makkelijk is om van te houden. U raakt zeker onder de indruk van de witte landweggetjes langs de kleine dorpjes in de glooiende heuvels, groene wijngaarden en elegante cipressen die dienen als natuurlijke oprijlanen naar mooie agriturismi. Het is een schilderachtig landschap waar u kunt genieten van de stilte en de zware geur van tijm en lavendel dat zweeft in de warme lucht.

De villa’s zijn gelegen op korte afstanden van de kunststeden van Italië. En is dus een ideale uitvalbasis voor het bezoeken van Florence, Lucca, Siena, Pisa en San Gimignano. Kom in aanraking met traditionele, Italiaanse dorpjes. En ervaar zelf hoe het is om te leven als een Italiaanse koning!

Wij bieden villa’s aan in verschillende groottes. Zo beginnen de villa’s met een ruimte voor zes personen en eindigen wij met villa’s die ruimte hebben voor maximaal 22 personen. Perfect voor gezinnen, families en vriendengroepen. Daarnaast ligt de regio niet te ver naar het zuiden in Italië en is dus heel goed met de auto bereikbaar voor een schitterende autorondreis of een unieke fly-drive door Toscane.

Reis

Bij Style in Travel heeft u uiteraard de mogelijkheid, om naast het huren van een villa, te kiezen voor een pakketreis. Zo bieden wij vluchten en autohuur pakketten aan om uw reis zo comfortabel mogelijk te maken.

Het reisaanbod...

©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips