Zoek op land, regio of reis

×

Boutique & Charme...

De mooiste boutique hotels

Bent u op zoek naar iets bijzonders dat verder gaat dan de traditionele toeristische routes? Met Style in Travel gaat u op reis naar authentieke bestemmingen en kunt u genieten van een luxe ervaring op intieme schaal.

Charme & boutique reizen zijn gericht op het creëren van een intieme en betoverende sfeer. De accommodaties zijn vaak kleinschalig en charmant, zoals boetiekhotels, historische landhuizen of elegante villa’s. Wij willen gasten een warm welkom geven en daarom zijn alle plekken uitgekozen op karakter en persoonlijkheid. Of het nu gaat om een romantische vakantie voor twee of een ontspannende vakantie met vrienden, deze reisstijl zorgt ervoor dat elke gast zich speciaal voelt.

Bijzonder overnachten

Wat charme & boutique reizen onderscheidt, is de focus op kwaliteit en de aandacht voor detail. Van gepersonaliseerde service tot lokale en biologische gerechten, alles is ontworpen om u een buitengewone ervaring te bieden. Zo heeft u de mogelijkheid om te genieten van hoogwaardige voorzieningen, zoals luxueuze spa’s, privézwembaden, unieke restaurants en exclusieve excursies.

Een ander kenmerk van charme & boutique reizen zijn de authentieke bestemmingen. Met deze reizen wordt u aangemoedigd om de afgelegen pareltjes te ontdekken, in plaats van de grote toeristische hotspots. Ontdek de charmante dorpjes, geplaveide straatjes, lokale markten of prachtige landschappen die nog niet zijn overspoeld door toeristen. Door deze minder bekende plekken te verkennen, kunt u de lokale cultuur en tradities op een diepere manier ervaren.

Boutique hotels in Spanje en Portugal

Wilt u uw vakantie in Spanje of Portugal combineren met een verblijf in één van onze boutique hotels? Kies dan voor een verblijf in één van onze vele Paradores of Pousadas. Deze typische boutique hotels staan altijd garant voor een unieke ervaring. Geniet van de kleinschaligheid van onze boutique hotels en ervaar de Spaanse of Portugese cultuur zoals nooit tevoren.

Boutique reizen bij Style in Travel

Elke reiziger bij is uniek en dat betekent dat zij elk hun eigen voorkeur en wensen hebben. Bij Style in Travel is het daarom dan ook mogelijk om een persoonlijke en op maat gemaakte reis samen te stellen. Dit doet u samen met één van onze reisadviseurs. Of het nu gaat om een wijnproeverij door de Italiaanse wijngaarden, eilandhoppen in Griekenland of een culturele ontdekkingsreis door historische steden in Europa, de mogelijkheden bij Style in Travel zijn eindeloos.

Kies voor een ontspannende vakantie en ontsnap aan de alledaagse drukte. De charme & boutique reizen draaien om het koesteren van bijzondere momenten, het creëren van blijvende herinneringen en het vinden van verborgen schatten. Kies voor deze reisstijl en geniet van de authentieke luxe!

Bewust op reis

Bij Style in Travel zijn wij altijd bezig met duurzaamheid. Daarom zijn wij ons ook extra bewust van de impact van reizen op het milieu. Onze inkopers zijn altijd op zoek naar accommodaties en regio’s met een beleid dat is gericht op duurzaamheid. Aandacht voor de natuur, klimaat en het in stand houden van lokale culturen en tradities!

Uiteraard begrijpen wij dat toerisme een negatieve invloed heeft op het klimaat. Daarom compenseren wij voor al onze reizigers de CO2-Footprint die zij met onze reizen maken. Bewust reizen betekent dat wij niet alleen de CO2-uitstoot compenseren, maar ook de zogenaamde equivalenten onder de verzamelnaam NOx zoals roet, stikstofuitstoot en de condens strepen die vliegtuigen in de lucht maken. Op deze manier doen wij ons best om de impact van onze reizen zoveel mogelijk te beperken en meer bewustzijn bij reizigers en reisprofessionals te creëren.

Het reisaanbod...

©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips