Zoek op land, regio of reis

×

Girassol ...

Girassol Vakanties, uw Portugal specialist!

Style in Travel, waartoe Girassol Vakanties behoort, biedt u een volledig en interessant reisaanbod naar Portugal, Madeira en de Azoren. Of u nu kiest voor een stedentrip, een fly-drive, een reis per eigen vervoer of per trein, bij Girassol Vakanties bent u aan het juiste adres.

Waarom Girassol Vakanties?

Reeds vele jaren brengen wij onze klanten naar Portugal. Wij bieden u een grote flexibiliteit in reisduur, een uitgebreid accommodatie aanbod, de mogelijkheid om meerdere accommodaties te combineren en de keuze uit meerdere vluchten per dag. Wij bezoeken de bestemmingen en accommodaties met regelmaat. Ter plaatse beslissen wij of de accommodatie voldoet aan onze richtlijnen en eisen. U mag dus van ons verwachten dat wij u altijd de beste keus bieden tegen de beste prijs en condities.

Vakanties op maat naar de mooiste bestemmingen in Portugal

Wanneer u een onvergetelijke reis gaat maken, wilt u een reis die optimaal aansluit bij uw persoonlijke wensen. Een reis waarbij u zelf uw reisduur en route kunt bepalen. Een reis waarbij u zelf kunt kiezen in welke steden u wilt overnachten en zelf bepaalt welke bezienswaardigheden u bezoekt. Onze reisspecialisten adviseren u graag bij het samenstellen van deze reis.

Specialistische kennis

Girassol Vakanties is dé specialist op het gebied van Portugal Vakanties. Stel een reis samen die aan uw wensen voldoet. Verblijf in comfortabele hotels, landhuizen, een pousada, solares of een quinta. Tijdens het samenstellen van de routes kijken wij altijd naar authenticiteit en historische en culturele hoogtepunten. Maatwerk en slim doordachte routes staan centraal. Op onze website vindt u een compleet overzicht van het Portugal aanbod. Wilt u de route liever aanpassen naar uw eigen wensen? Laat het ons weten en wij stellen een reisvoorstel op maat voor u samen.

Zekerheid en persoonlijk advies

Boekt u bij Girassol Vakanties dan is uw reis gewaarborgd. Wij zijn aangesloten bij het Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds.
Heeft u vragen over ons aanbod of wilt u een reis naar eigen wens samenstellen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Onze reisspecialisten zullen u adviseren en een reis op maat voor u samenstellen. U heeft altijd een aanspreekpunt, ook tijdens de reis.

Portugal, het land van paleizen, kurk, marmer & stranden...

Otto-Mark Schaap, directeur & eigenaar

Verken de hoofdstad Lissabon per tuktuk. Uw chauffeur neemt u mee op ontdekkingstocht door Lissabon en zal onderweg uitleg geven over de geschiedenis van deze bijzondere stad. Maak een stop bij een lokaal café en drink hier een Ginjinha, een kersenlikeur welke meestal wordt geserveerd in een eetbaar chocoladekopje. Bent u in de wijk Belém, bezoek dan de beroemde bakker waar u een Pastéis de Nata kunt proeven. Bezoek Sintra, de sprookjeswereld van Portugal, waar u de paleizen en tuinen kunt bewonderen en maak een boottocht over de Douro in de Unesco stad Porto. Beklim de Ponte de Arrábida - de enige brug in Europa die beklommen mag worden - en proef de port in een van de wijnhuizen. Drinkt u liever een kopje koffie, breng dan een bezoek aan het beroemde art-nouveau ‘Café Majestic’. Gaat u naar het zuiden van Portugal? Verwonder u dan onderweg over het indrukwekkende landschap van de Alentejo regio en geniet uiteindelijk van de stranden aan de Algarve.
Portugal verwelkomt u!

Het reisaanbod...

©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips