Zoek op land, regio of reis

×

Kleinschalig & Authentiek...

Kleinschalige accommodaties

Bent u op zoek naar een unieke en onvergetelijke vakantie ervaring? Style in biedt u een ruime keuze aan vakanties met landelijk gelegen en kleinschalige accommodaties. U bent verzekerd van persoonlijke aandacht, een gezellige huiselijke sfeer en een authentieke en lokale ervaring. U kunt volledig genieten van rust en privacy in een prachtige omgeving. Vergeet de grote resorts en kies voor een kleinschalige accommodatie waar u helemaal tot rust komt!

Bijzonder overnachten

Overnacht op de mooiste plekjes in de populairste landen. Style in Travel is toonaangevend in dit segment. Van oorsprong in Portugal, maar tegenwoordig ook prachtige bestemmingen zoals Italië, Spanje en Frankrijk. In Portugal bieden we u Herancas, Quintas en Solares/Manor Houses. In Italië natuurlijk de Agriturismo en Rural accommodaties en Cortijos en Fincas vinden we in Spanje. Wij hebben het grootste aanbod aan kleinschalige en authentieke reizen tegen de beste prijzen. In deze landen kunt u uzelf laten verrassen door de prachtige natuur en de indrukwekkende landschappen.

Authentieke ervaring

Kies voor een authentieke ervaring met onze kleinschalige accommodaties. Deze accommodaties zijn vaak gelegen in historische gebouwen of in lokale dorpen en steden. Hierdoor krijgt u een echte ervaring van de cultuur en het dagelijks leven van de lokale bevolking. Bezoek de plaatselijke markten en winkels, proef lokale gerechten en wijnen en bezoek traditionele feesten en festivals. Door te kiezen voor een kleinschalige en authentieke accommodatie kiest u voor een onvergetelijke en verrijkende vakantie-ervaring.

Kleinschalig en authentiek reizen met Style in Travel

Style in Travel heeft een ruim aanbod aan vakanties met authentieke en kleinschalige accommodaties. Of u nu met vrienden, familie of alleen reist, U zult ongetwijfeld een persoonlijke band krijgen met de lokale bevolking en de omgeving. Op deze manier kunt u de lokale culturen en gewoontes volledig ervaren en genieten van unieke en bijzondere momenten die u nog lang zullen bijblijven. Deze reizen zijn zo samengesteld dat u echt kennis maakt met minder bekende, maar zeker niet minder mooie bestemmingen. Hier bent u echt welkom!

Bewust op reis

Bij Style in Travel zijn wij altijd bezig met duurzaamheid. Daarom zijn wij ons ook extra bewust van de impact van reizen op het milieu. Onze inkopers zijn altijd op zoek naar accommodaties en regio’s met een beleid dat is gericht op duurzaamheid. Aandacht voor de natuur, klimaat en het in stand houden van lokale culturen en tradities!

Uiteraard begrijpen wij dat toerisme een negatieve invloed heeft op het klimaat. Daarom compenseren wij voor al onze reizigers de CO2-Footprint die zij met onze reizen maken. Bewust reizen betekent dat wij niet alleen de CO2-uitstoot compenseren, maar ook de zogenaamde equivalenten onder de verzamelnaam NOx zoals roet, stikstofuitstoot en de condens strepen die vliegtuigen in de lucht maken. Op deze manier doen wij ons best om de impact van onze reizen zoveel mogelijk te beperken en meer bewustzijn bij reizigers en reisprofessionals te creëren.

Het reisaanbod...

©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips