Zoek op land, regio of reis

×

Onze best sellers...

Dé specialist op het gebied van fly-drives en autorondreizen

Reizen is beleven...

Style in Travel biedt u een groot aanbod aan reizen naar diverse bestemmingen. Vaak zijn dit autorondreizen met eigen vervoer of fly-drive arrangementen waarbij de vlucht, huurauto en accommodatie is inbegrepen. Wij kennen de bestemmingen als geen ander, tonen u de hoogtepunten van het land, maar laten u ook graag kennismaken met de minder bekende gebieden. Wij bezoeken de bestemmingen en accommodaties met regelmaat en kennen de eigenaar of hotelmanager. Ter plaatse beslissen wij of de accommodatie voldoet aan onze richtlijnen en eisen. U mag van ons dus verwachten dat wij u altijd de beste keus bieden en natuurlijk tegen de beste prijs en condities. Dit voorkomt verrassingen……..Wij brengen jaarlijks duizenden tevreden klanten naar onze bestemmingen.

Echt kennismaken met de bestemming

Ons reisaanbod is gebaseerd op een verblijf in authentieke accommodaties. Een verblijf in een accommodatie welke de sfeer van de bestemming ademt. Overnacht in een parador in Spanje, een pousada in Portugal of verblijf in een landelijke agriturismo in Italië. U vindt het allemaal terug in ons aanbod. Blijft u liever wat dichter bij huis? Maak kennis met romantisch Duitsland en overnacht in een kloosterhotel in de Harz, rijd de Moezelroute en proef de Moezelwijn. Laat u culinair verwennen in België of boek een lezingarrangement in Leeuwarden in combinatie met een overnachting in een oud paleis.

Hieronder vindt u een aanbod van onze 'best sellers', de reizen welke wij de afgelopen jaren met veel succes hebben mogen aanbieden. Heeft u vragen over ons aanbod? Onze reisspecialisten staan tot uw beschikking!

Ons team

Wij zijn u graag van dienst!

Onbezorgde reizen beginnen met het juiste advies. Ons ervaren team van reisspecialisten staat voor u klaar om u te adviseren bij uw vakantiekeuze. Wanneer u contact opneemt met één van onze reisspecialisten, dan kunt u erop vertrouwen dat uw gesprekspartner iemand is met een jarenlange ervaring. U kunt van ons een eerlijk advies verwachten over uw droomreis.

U kunt uw reiswensen, vragen of opmerkingen indienen via het contactformulier. Wij zullen uw bericht dan zo spoedig mogelijk beantwoorden. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen, Tel. 020 428 05 55

Het reisaanbod...

©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips