Zoek op land, regio of reis

×

Paradores Specials...

Ontdek het beste van Spanje tijdens een fly-drive rondreis met verblijf in Paradores

Een unieke plek om te slapen! De Spaanse hotelketen Paradores de Turismo biedt meer dan 90 unieke accommodaties door het hele land. Overnachten in deze - vaak historische - bouwwerken betekent een reis terug in de tijd, met uiteraard zeer modern comfort. Een verblijf in een parador is de ideale basis voor een verkenningstocht door het mooie, onbedorven Spanje.

Overnachten in kastelen, kloosters en andere historische gebouwen.

Paradores zijn gevestigd in gerestaureerde kastelen, kloosters en andere historische gebouwen of liggen in een historisch uiterst interessante omgeving. Door hun kleinschaligheid bent u verzekerd van gastvrijheid en persoonlijke service. Naast die prachtige setting, vindt u er veelal goede faciliteiten, van gerenommeerde golfbanen tot moderne spa's en niet te vergeten: alle comfort die u zich wensen kunt. In de eersteklas restaurants van de paradores kunt u kennismaken met de voortreffelijke regionale gerechten. Haute cuisine in een unieke omgeving!

Routes en voordelen!

Een verblijf in een Parador is een fantastische manier om kennis te maken met de rijke cultuur, de tradities en levensstijl van de Spanjaarden. U heeft een grote keuze uit unieke locaties; van het groene bergachtige noorden tot de schitterende kustlijn van Andalusië in het zuiden. Maak een prachtige rondreis langs verschillende Paradores. In samenwerking met Paradores de Turismo hebben we enkele interessante routes voor u uitgestippeld met een zeer aantrekkelijke prijs.

Nu extra voordelig! | 8 dagen vanaf 695,- per persoon

Alle hieronder vermelde reizen zijn gebaseerd op een verblijf in een 2-persoonskamer, inclusief vliegreis, AVIS huurauto en overnachtingen in de aangegeven Paradores op basis van logies & ontbijt. U kunt kiezen uit 6 verschillende routes: Ga voor het groene noorden, het culturele midden of het historische zuiden van Spanje.

Spanje rondgang in het verleden, paleizen en kloosters

Otto-Mark Schaap, directeur & eigenaar

Ontdek Portugal en Spanje, twee bijzondere landen die veel te bieden hebben op het gebied van cultuur, natuur, historie en gastronomie. Wij bieden u de mogelijkheid om gedurende uw reis kennis te maken met het echté Portugal en Spanje. Verblijf in een pousada of een parador, een bijzondere en authentieke accommodatie, die u meeneemt in de rijke geschiedenis van het verleden.

Boekt u bij ons een fly-drive dan staat bij aankomst de huurauto op de luchthaven voor u klaar. Na de instructie van de verhuurmaatschappij rijdt u op eigen gelegenheid naar uw accommodatie. Is het de eerste keer dat u verblijft in een pousada of parador? Bij aankomst zult u direct merken dat u zich terug waant in de tijd. In de veelal, ruime lounge wordt u gastvrij door de receptie ontvangen. Drink aansluitend een drankje in de bar of gebruik de maaltijd in de pousada of arador; een mooie gelegenheid om kennis te maken met de lokale keuken.

Het reisaanbod...

©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips