Zoek op land, regio of reis

×

Wijn- & Culinaire Reizen...

Wijn- en Culinaire reizen

Reizen met nèt dat ingrediëntje extra: een smaakvol diner in een bijzonder restaurant, een bezoek aan een wijnhuis waar u niet alleen alles hoort over de wijnen maar ze natuurlijk ook proeft, een foodie-wandeling met een lokale gids, op pad met een truffeljager en zijn hond. Noem maar op. Lekker eten en drinken staat centraal bij deze reizen.

Wijnreizen

Onze wijnreizen worden begeleid door gerenommeerde vinologen en/of sommeliers. Kies voor een wijnreis waar u bij kleinere wijnboeren kunt aanschuiven en uitleg krijgt van deze lokale producenten. Proef de wijnen en maak kennis met de lokale bevolking. Dit alles in een prachtige omgeving, gecombineerd met culinaire verwennerij. Wijnreizen in Nederland of naar de traditionele wijnlanden als Italië, Spanje, Portugal, de Elzas of Duitsland. Met regelmaat vindt u nieuwe reizen op onze website.

Culinaire reizen

Style in Travel heeft een mooi en divers aanbod culinaire reizen. Bijzondere op maat samengestelde programma’s waarbij koken en bezoeken aan de lokale producenten centraal staat. Deze reizen worden begeleid door ervaren chef-koks. Reis mee naar Toscane, waar u kennis maakt met lokale producenten en waar u de greepjes van de Toscaanse keuken leert. Bezoek Fico World Eataly, proef de pasta in Bologna of de balsamicoazijn in Modena. Ga vissen met lokale vissers in Griekenland, maak uw eigen baklava en geniet van de Griekse gastvrijheid in een klein familiehotel. Dit is slechts een greep uit ons aanbod wat regelmatig wordt uitgebreid met nieuwe reizen.

Cazebonne, dé specialist voor wijn- & culinaire vakanties

Cazebonne gespecialiseerd in wijn- en culinaire reizen. Met een passie voor het ontdekken van de beste gastronomische ervaringen en wijngaarden in vele landen, biedt Cazebonne unieke en op maat gemaakte reiservaringen voor liefhebbers van lekker eten en drinken. De reisprogramma's combineren een scala aan accommodaties, variërend van eenvoudige lokale tot luxe verblijven, exclusieve proeverijen en authentieke culinaire ervaringen om reizigers een onvergetelijke reis te bezorgen.

Het reisaanbod...

©2023 Style in Travel - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips